User talk:Verena

From Psychiatrienet
Jump to: navigation, search

Welkom op de wiki van psychiatrienet.nl

Een paar hints

  • Het is een wiki, van alle wijzigingen is altijd te zien wie wat wanneer (en waarom) veranderd heeft.
  • Fouten zijn altijd makkelijk te herstellen (zie oa de history van een pagina)
  • Rode links geven nog niet bestaande pagina's aan, blauwe links zijn voor reeds bestaande pagina's;
  • Links maak je door er dubbele vierkante haken omheen te zetten: ([[dit is een link]]);
  • Kijk op Portaal:Hulp_en_beheer voor een overzicht van de mogelijkheden van de MediaWiki-software;
  • Laat een berichtje op mijn overlegpagina achter om iets te vragen.

- Arent 10:38, 21 July 2009 (CEST)

Ik heb net het sjabloon {{red}} bijgemaakt om snel iets in het rood neer te kunnen zetten (en achteraf eenvoudig te kunnen wijzigen):

:Het {{red|tweede}} en laatste woord zijn {{red|rood}}. - ~~~~

met als resultaat:

Het tweede en laatste woord zijn rood. - Arent 12:59, 6 August 2009 (CEST)

Als je verder gaat met invullen zou ik willen voorstellen om te beginnen van ieder medicament één 'van' en één 'naar' switch in te vullen Ik denk dat je dan de meeste variaties al tegenkomt. Daarnaast een aantal switches tussen depot-middelen onderling, en natuurlijk de Rest-AP-groep. Bij het invullen van grote bulk kom je dan (hoop ik) zo min mogelijk grote verrassingen meer tegen. - Arent 13:47, 6 August 2009 (CEST)

Amisulpride-Olanzapine LA

Hoi Verena,

Proficiat, alles is blauw!

Bij het nalopen van categorieën viel mij Amisulpride-Olanzapine LA op waar Haloperidol LA vermeld wordt ipv Olanzapine LA. Kun je daar nog even naar kijken? - Arent 12:34, 25 August 2009 (CEST)

Hoi!
Ik zie het niet staan.. maar ik heb er vorige week wel een aantal aangepast (via zoeken).
Zie je het nog steeds staan?
Ik zal even veranderen wat ik meen dat er fout is. Kijk je even mee? - Arent 14:21, 25 August 2009 (CEST)
Ik zie nu dat het om LA ging, had namelijk de gewone al aangepast. Volgens mij klopt het nu of niet?
Of de switch Amisulpride-Olanzapine LA verder goed ingevuld is kan ik zo niet beoordelen, wel dat deze van Amisulpride naar Olanzapine LA switcht (zoals bedoeld) - Arent 14:51, 25 August 2009 (CEST)

Bedankt. Walter moet alles nog nakijken, maar wat ik wil dat er staat, staat er. Was gewoon vergeten de naam te veranderen na het knippen en plakken

Paliperidone LA

Als ik de categorie Category:SwitchPaliperidone LA bekijk zitten daar 19 switches in ipv de gebruikelijke 39. De resterende switches melden dat Paliperidone_LA nog niet beschikbaar is. Mij lijkt dat je òf alle switches van en naar Paliperidone LA als NAY moet markeren òf geen een. Toch? - Arent 14:51, 25 August 2009 (CEST)

Ja dat klopt. Walter en ik hebben het er al over gehad. Er is nu wel in alle vakjes aangegeven

Paliperidone palmitate is since spring 2011 approved by EMEA: therefore this switch is under construction.

Ik ga de fabrikant nog benaderen over de kinetiek ervan. En in principe kloppen de switches die ik heb ingevuld wel, dus het is zonde om dat allemaal weg te halen. Dus misschien vul ik de andere gewoon nog aan (zodat het voorbereid is)

twee vragen

Hoi Arent!

Nog even twee vragen.. Hoe maak je een template voor een bepaalde kleur? Walter wil graag iets oranje hebben.

Maak een template soortgelijk aan Template:Red
Had je kennelijk al gedaan. Ik heb net de bijbehorende class ook aangemaakt (pagina's in de mediawiki-naamruimte kun je niet zelf aanpassen). Even de browsercache refreshen om het resultaat te zien (<ctrl-F5>) - Arent 13:27, 26 August 2009 (CEST)
Ah ok, dus ik kan in het vervolg niet zelf kleuren aanmaken? Het is nu gelukt met oranje.
Dat ligt wat genuanceerder. Je kunt Mediawiki:Common.css niet bewerken, waar je zonder kennis van cascaded style sheets de site per ongeluk voor iedereen overhoop kunt gooien; met een een foute stylesheet is de wiki soms niet meer te bewerken...
Kleurgebruik verloopt momenteel volledig via css, en dat lijkt me ook zo te moeten blijven. Het kan best direct in wiki-tekst, maar is om allerlei redenen wmb niet de bedoeling. Sowieso moet je op het web spaarzaam zijn met kleurgebruik. - Arent 15:07, 26 August 2009 (CEST)

En bij een aantal switches waarbij geen grafiek is weergegeven, staat de referentie direct onder de text. Is het mogelijk dit ook onderaan de pagina te hebben?

Eigenlijk staat de referentie ook onderaan de pagina, alleen de pagina is nogal kort. Ik zal eens kijken of ik de pagina wat langer kan maken in geval van referenties. Alternatief: grafiekjes maken voor de overige pagina's ;-) - Arent 13:22, 26 August 2009 (CEST)
Ze staan nu (overal) wat verder naar beneden. - Arent 13:39, 26 August 2009 (CEST)
Bedankt! want bij deze switches komt waarschijnlijk toch geen grafiek..:P

Amisulpride-Risperidone_LA

In Amisulpride-Risperidone_LA stond Paliperidone_LA als switch-to genoteerd; heb ik veranderd in Risperidone_LA - Even nakijken of de rest wel klopt. - Arent 13:39, 26 August 2009 (CEST) Heel fijn! de rest klopt