User talk:Ashni

From Psychiatrienet
Jump to: navigation, search

Welkom op de wiki van psychiatrienet.nl

Een paar hints

  • Het is een wiki, van alle wijzigingen is altijd te zien wie wat wanneer (en waarom) veranderd heeft.
  • Fouten zijn altijd makkelijk te herstellen (zie oa de history van een pagina)
  • Rode links geven nog niet bestaande pagina's aan, blauwe links zijn voor reeds bestaande pagina's;
  • Links maak je door er dubbele vierkante haken omheen te zetten: ([[dit is een link]]);
  • Kijk op Portaal:Hulp_en_beheer voor een overzicht van de mogelijkheden van de MediaWiki-software;
  • Laat een berichtje op mijn overlegpagina achter om iets te vragen.

Combining-Gabapentin-Lithium

Hoi Ashni, Zoals je op Combining-Gabapentin-Lithium denk ik al gezien hebt staan nu alle 'metabolisatie'-items dubbel vermeld; 1 maal vanwege de combi-pagina, en 1 maal vanwege de drug-pagina's Gabapentin en Lithium in dit geval. De vermeldingen op de combi-pagina mogen dus weg, onderhouden van de medicament-specifieke zaken gebeurt dus nu alleen nog op de medicamentpagina. Wijzigingen die te maken hebben met categorieen en properties zijn vaak pas na even zichtbaar; om de server niet teveel belasten worden dat soort wijzigingen door de software stukje bij beetje doorgevoerd; komt goed, maar kan dus even duren. Suc6 - Arent 13:55, 21 April 2010 (CEST)

Naam van een template bewerken

Hoi Arent, De dubbele info op de combi-pagina's zal ik verwijderen. Hoe kan ik de naam van een bestaande template veranderen?

Naast de tab [View history] zit een drop-down menuutje waarin o.a. [Move] staat. Daarmee kun je een pagina een andere naam geven. De originele naam wordt een verwijzing naar de nieuwe naam. - Arent 15:03, 21 April 2010 (CEST)


er is niets gevonden

Hoi Ashni,

Het verder onderbouwen van de combi's gaat mooi zo. Toch een paar puntjes:

  • Op Combining-Risperidone-Lithium meld je nu "There is no published data found about this combination". Zonder vermelding wanneer je niets kon vinden, is dat denk ik een beetje tricky, zeker als vlak daarna een artikel van 12 jaar geleden als referentie vermeld wordt.
  • Ik heb voor gebruik op de Gabapentin-combi's een template met parameter gemaakt: Template:GabapentinAdvantage. Zie Combining-Gabapentin-Lithium voor het gebruik.
  • Om nog een beetje de weg in het oerwoudje te kunnen blijven vinden ben ik de templates aan het categoriseren: Category:References.

Tot zover weer even. - Arent 10:55, 23 April 2010 (CEST)


pharmawiki.org niet wijzigen

Goede morgen Arent, Ik zie net dat er geen wijzigingen aangebracht mogen worden op pharmawiki.org, moet ik vanaf nu op wiki.psychiatrienet.nl werken?

Yep :-) - Arent 10:10, 26 April 2010 (CEST)